Islamic Widget

Iklan Nuffnang

Thursday, 23 August 2012

*** (tajuk entri yang malas)

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum...

Phewh... Setelah berkurun lamanya blog tak diupdate... berhabuk dah.. sawang sana sini, tengkorak dan skeleton bertaburan di lantai lantai blog..

Sorilah pembaca-pembaca setia sekalian..(bajet sikit) salahkan laptop aku yang lembap tapi lagi laju dari Macbook Pro.. haha.. tutorial yang bertambun sejak masuk Foundation (tutorial math tak pernah siap jugak.. sorry Miss Himalaa dan Mr. Yap.. hihi..), masa online bertambah, masa terbuang pun bertambah..

Ok, oleh kerana keterpaksaan aku rasa nak update blog tapi aku tak tau nak update apa, so aku nak share ilmu sikit la.. sebelum ni pernah jugak aku terpikir nak jadikan blog aku ni sebagai tempat rujukan ilmu budak budak sekolah menengah, tapi dek kerana kemalasan mengalahkan 'sloth' dalam acara pertandingan malas antara makhluk dunia, aku tak terupdate blog aku.. haha..

ni la menatang yang nama sloth tu.. 2nd place universe the most laziest creature competition 2011/2012,  Alstonia
so dalam post ni aku tak tau nak cerita apa lagi selain daripada kemalasan aku yang sangat dibanggakan ini.. tak jadi nak share ilmu lagi dalam post ni sebab mukadimah pon dah cerita benda merapu.. sebenarnya aku nak terima kasih jugak kat sorang junior sekolah lama aku ni.. dia kata blog aku best.. aku pun tak tau best kat mana..


kalau syahidul baca, dia mesti kata aku buat lawak hambar.. haha.. aku pun rasa macam betul ja apa syahidul akan kata tu..

aku sendiri pun bila baca balik post post lama aku, aku rasa...
 

ok.. anyway, thanks to Nieysa Ghani sebab encourage aku menaip kat dalam blog balik.. aku tiru nama kat twitter ja.. sori la, tak tau nama sebenar.. bukan kenal sangat pon time skolah dulu.. haha.. sungguh jujur aku kan..

by the way, aku nak cerita sikit apa aku buat lepas habis foundation.. sekarang tengah melanjutkan masa lapang di masjid sebagai siak II di Masjid Kampung Tunku, SS1, PJ.. jangan panggil aku tok siak.. panggil aku abang siak.. sebab aku muda hensem kacak bergaya.. haha..

sangat kurang asamlah budak budak yang turun makan moreh, panggil aku pakcik! aku berjambang macam aiman azlan pun nak panggil pakcik ke? letih aku trim..

takmau masuk cerita pasal raya lagi.. setakat ni je la kot post ni.. aku pun tak tau nak letak tajuk apa kat post ni, so aku letak la apa yang aku suka pasal ni post aku.. oleh kerana aku malaih sangat nak pikiaq, so, that's it.. terima kasih.. okbai

Alhamdulillah...
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hadiah istimewa!!!

Copyright © 2011 Syamim Harun