Islamic Widget

Iklan Nuffnang

Tuesday, 7 June 2011

Tablepaper Husnul Hadi Espee

Bismillahirrahmanirrahim...

Hari ni tiba2 aku teringat kat Husnul Hadi, ketua kelas 5 Ikhlas aku dulu ketika di SBPI Kubang Pasu. sebab pa tak tau aku tiba2 teringat kat dia ni. aku balik rumah dari test JPJ tadi. dengan perut yang kosong dan kerongkong yang kering, aku bukak peti ais nak cari sesuatu untuk disuap...

bila aku buka je.........



aku ternampak agar2 merah yang mak aku buat ari tu. tu yang tiba2 teringat kat jeliaq tu. eh, silap. Husnul. kalau hangpa nak tau(buat yang tak tau) husnul ni seorang yang hensem, berkeyakinan tinggi dan berkepimpinan. aku bukan nak puji lebih2. tapi aku dok sekelas dengan dia selama setahun. aku tau la. untuk menyokong lagi fakta aku di atas, aku tanya kawan aku yang juga bekas SMKB-ian yang berpindah ke SAMURA(SMS Muar). Liyana nama dia. Liyana pun describe jeliaq macam aku describe husnul jugak. so fakta disokong. macam mana liyana ni yang tak pernah kenal husnul ni boleh describe husnul macam tu??? tak ke heran???

hehe... untuk penjelasan lanjut, tanya tuan punya badan... KANTOI!!!

haha...

tengok gambaq dia kat bawah... sangat hensem dan sungguh bermisi dan visi... tak heran la kalau ada yang tertarik...

~Husnul Hadi~

kenapa tajuk entri ni 'Tablepaper Husnul Hadi Espee'???

jeng! jeng jeng......!

[kenapa la aku dok buat syok padahal tak syok pun]

lepas aku makan agar2 merah tu, aku tengok adik aku dok menonton laptop gambaq2 bangunan yang pelik2 kat dunia ni. lagi lah teringat kat jeliaq yang suka kumpul gambaq2 yang pelik2 dan ada jugak gambaq2 yang bermotivasi. aku pernah perasan ada jugak gambaq bangunan yang bentuk macam bakul sebagai 'tablepaper' jeliaq. so aku nak boh banyak2 gambaq bangunan pelik2 dan entri ni aku dedicate untuk jeliaq. ada 31 gambaq ja. boleh la husnul print gambaq2 ni dan buat 'tablepaper'. sebagai kenangan bila dok Jordan nanti. boleh jugak kalau waktu jadi akauntan berjaya nanti.

enjoy je gambaq2 kat bawah...

macam sarang n muka hantu cerita Scary Movie 1

macam robot mainan yang sezaman dengan Wall E

aiskrim potong

gambaq bangunan bakul yang sama macam 'tablepaper' jeliaq

macam simbol Wordpress je.

hospital kot ni... ak rasa la...

Akademi Seni Muzik Yamaha(btoi la kot...)

rumah tradisional Melayu yang dimodenkan(ada 'bawah rumah')

biasa je kot...

yang ni paling best... macam jeliaq(jelly=jeliaq-dialek kedah)...

pencinta alam hijau...

nak tiru opera kat Sydney la ni...

tak dak idea nak describe...

rumah tungging buyung...

pemilik dia nama Nasir... percaya tak?

cerita Up yang tak jadi..

tanah tak cukup...

sama jugak tanah tak cukup...

yang ni macam tipu je...

kondo ni pun macam tipu je...

yang ni pun sama dengan 'tablepaper' husnul...

rantai basikal yang !@#$%^&*(kenapa la aku terpikir macam rantai basikal...)

macam kayu yang tak licin...

ni apa tah... macam buku pun ada...

terbalik terus... kalau ada kat baling kan bagus...

obses dengan Mr. Crab dalam spongebob

ni baru perpustakaan!!!

solar capture...

nak tambah rumah tapi dok tingkat atas...

yang ni tak paham... tapi pelik lajugak...

atomic model of uranium(nuklear ni)~kot...~

kalau tak best, tak payah tengok.
-sia2 je orang yang menginovasi pembinaan bangunan2 ni
-sia2 je orang kuarkan duit untuk bina bangunan2 ni
-sia2 je arkitek lukis plan
-sia2 je engineer bina bangunan(ketua)
-sia2 je buruh2 bina bangunan(kuli)
-sia2 je photographer amik gambaq bangunan ni
-sia2 je orang upload masuk dlm internet.
-sia2 je aku copy, save, buat folder, upload gambaq ke dalam blog, padam folder, empty recycle bin dll
-sia2 je idea aku pikir nak update blog...

Alhamdulillah...
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

12 comments:

  1. tablepaper aku xmaw buat tribute mcam ni jgak ka?? kakaka :D :D :D

    ReplyDelete
  2. @(konsonan)mmysIA(vokal) ang tipu!! xkan spnjang 2 taun ang xpnah tgk meja aku?! sedih!! :'(

    ReplyDelete
  3. tablepaper aku pon xmau ka syamim?

    ReplyDelete
  4. @tUAn-tAnAh-kEdArOng eh... cain... aku ingatkan atikah mad nor... peminat boboiboy... haha... takpa2, nanti aku buat table paper tribute untuk ang plak cain...

    ReplyDelete
  5. @Syed Muhammad aku perlukan semua nukilan dan lukisan ang syed...

    ReplyDelete
  6. oit oit..kenapa ada nama yana jugak weyh???maluu arr....dia baca tak lagi??????hahaha

    ReplyDelete
  7. @Nur Liyana dia blom baca gi yana... nti dia baca la tu... hehe... promote blog ang sama...

    ReplyDelete
  8. hadi sekarang semakin hensem dn macho.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hadiah istimewa!!!

Copyright © 2011 Syamim Harun